ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

 

Στη Roller Kappatos πιστεύουμε και επενδύουμε σε καλές συνεργασίες.

Γιατί όταν οι άνθρωποι συνεργάζονται, πετυχαίνουν πάντα περισσότερα. Τα τελευταία 10 χρόνια, έχοντας διευρύνει το δίκτυο συνεργατών μας, έχουμε καταφέρει να προωθήσουμε τα προϊόντα μας σε πολλές χώρες του εξωτερικού, σε Ευρώπη, Καναδά και Αυστραλία.
 
 

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ

 
 

Είμαστε κατασκευαστές. Είναι στη φύση μας να προσπαθούμε, να δοκιμάζουμε, να αναζητούμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Έτσι γινόμαστε καλύτεροι και είμαστε σε θέση να προσφέρουμε προϊόντα ανώτερης ποιότητας για τα οποία είμαστε πραγματικά περήφανοι.

Τα τελευταία 10 χρόνια, στα πλαίσια της καλύτερης προώθησής των προϊόντων μας, διευρύναμε σημαντικά το δίκτυο πωλήσεών μας, επενδύοντας σε καλούς συνεργάτες. Επιπλέον, κάναμε συντονισμένες κινήσεις για την προώθηση των προϊόντων μας στην παγκόσμια αγορά. Σήμερα, έχοντας πια ξεπεράσει τα γεωγραφικά όρια της Ελλάδας, τα προϊόντα μας προωθούνται σε αρκετές χώρες ανά τον κόσμο.Πιο συγκεκριμένα, η εξαγωγική μας δραστηριότητα εστιάζεται σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Σουηδία, Βουλγαρία, Κύπρο, Λίβανο, Καναδά και Αυστραλία. Στόχος μας, είναι να καταφέρουμε να προωθήσουμε τα προϊόντα μας σε ακόμα περισσότερες αγορές στο μέλλον. Γι αυτό και είμαστε πάντα ανοιχτοί στην εύρεση νέων συνεργατών. Γιατί όταν οι άνθρωποι συνεργάζονται, πετυχαίνουν πάντα περισσότερα...

 
 
Στείλτε μας email
Καλέστε μας στα τηλέφωνα
(+30) 22950 42345 / 46
Επισκεφθείτε το e-shop μας
www.e-roller.gr